OCR Norway

Luke (17+) 18 - double trouble!

Mari Weider

At dette her kan skape så mye furore?!? Jeg mener...er det SÅ sært å ta en løpetur med bestevennen sin? Det sies jo at det alltid er hyggelig og mer motiverende å være to på trening....nå skal det forøvrig innrømmes av så himla motiverende var ikke kompisen idag. Ja han var faktisk litt tung å drasse på. Krav om jevnlige pauser var det også...sånn ca hver kilometer og da med mas og gnål om at jeg måtte drive å kna han på ryggen... 

IMG_6755.JPG

Men jeg er sjefen altså! Så jeg løper først og bestevennen på slep...bokstavlig talt! 

IMG_6762.JPG

Hehe men seriøst....ja OK, jeg skjønner at det er litt sært å stå opp kl 05, komme seg ut døra i tussmørket og sette av sted til jobben med dekket mitt på slep. Men at det skulle bli SÅ mye baluba hadde jeg ikke regnet med;) 

 

Underveis ble det 7 x 10 push-ups, ja og strengt tatt er det ikke noe poeng i å ta av seg sekken heller. Den kommer antagelig aldri til å komme inn på bestevennlista mi, men at vi må lære å akseptere hverandre...ja det må vi!

IMG_6766.PNG
IMG_6766.PNG

Ha en deilig kveld da, rå kamp på TV, men selv den klarer nesten ikke å holde øynene mine oppe... 

KlemMari

IMG_6761.JPG