OCR Norway

Luke 16 - Farmers walk...

Mari Weider

...fra butikken!  

Dagens innlegg skrevet igår kveld utgår med høye kneløft. Fra å ha ro i sjela og full kontroll på hviletid og søvn og endelig skulle sove ut litt etter mye jobbing, endte det med nattevåk og spybøtte! Jeg må si med store bokstaver at jeg HATER CØLIAKI!! Selvom jeg denne gangen tror at den sykdommen er uskyldig. Mer skyldig er vel alle de som ikke vasker hendene etter div dobesøk. På denne tiden av året herjer spy og dritasjuken, og jeg forbanner like mye hvert år. Angsten kryper innover meg hver gang jeg hører om noen som er syke, man er nemlig totalt hjelpesløs mot disse virusene. Folk som ikke vasker hendene sine, folk som kommer på jobb for tidlig for å være snill, folk som sender ungene sine for tidlig på skole og barnehage før de har vært hjemme de obligatoriske 48 timene! ...ja skolen har jo forsåvidt ikke noe karantene...sier jo sitt. Og når man i tillegg ser hvor stusselig det er med såpe og vaskemuligheter på div doer rundtomkring - ja da trenger man ikke klø seg i hue over hvorfor så mange blir syke på denne tiden av året! 

....men uansett...dette ble en lang avhandling over min frustrasjon for denne sykdommen! Blææ...og altså...resultatet er - minimalt med søvn i natt, på ingen måte uthvilt på noe vis - jobbern igjen imorgen, så juhuuuu...og seff ikke noe tur på sats! Bahhhh.... Men - ønske om cola fra lille søte her, resulterte i tur i butikken, med påfølgende handlebonansa (som vanlig!) og en fin liten farmers walk hjem med ca 10 kg i hver hånd. Fikk opp pulsen det gitt! Så får jeg heller satse på en tidlig kveld og at overskuddet er tilstede for en langkjøring til jobb imorgen! Og som de sier i Spartan endure..."if you are going to train for the Agoge...carry heavy Shit over long distanses for a long time!" 

ha en deilig dag - og vask henda da folkens! 

KlemMari

Throwback til 2015 med 3 av de fineste gutta mine - Supermann, SuperPablo og Aaron! Miss ya! 

Throwback til 2015 med 3 av de fineste gutta mine - Supermann, SuperPablo og Aaron! Miss ya!