OCR Norway

Luke nr 15 - Nå har det vippa...

Mari Weider

"Har det vippa helt for deg nå eller?" var spørsmålet fra en bil som tutet og bråbremset da den så meg på vei til jobb idag...hehe og ja det har kanskje det. Men på en deilig måte! Jeg har vært så sliten både fysisk og mentalt helt siden siste konkurransen i Frankfurt, det tar på kroppen med så mange konkurranser, og det tar på med det evige jaget om å prestere. Det er klart det er superkult med bra plasseringer og ulike trofeer...men jeg vet ikke. Jeg er sliten nå, og det er egentlig deilig med et litt annet fokus. Fokus på å istedet bygge opp kroppen, gjøre den sterkere både fysisk og mentalt. Og at fokus neste år skal være samarbeid (ja og litt egenprestasjon da) og teambuilding. Jeg merker dessverre (?) at også i denne sporten nå så er det mye jag etter å hele tiden prestere bedre og bedre, og fakta er at jeg ihvertfall blir et år eldre hvert år, og for øyeblikket er litt lei. Jeg har lyst til å ha det gøy, løpe sammen med noen, ja sånn jeg gjorde det med fine Marie i Skottland i sommer. Det var en uforglemmelig tur! Og å løpe noen kilometer sammen med Supermann i Frankfurt, der han hadde tid til å løpe litt sammen med meg, hjelpe meg på hindrene, peppe meg opp og tulle litt underveis. Det er det jeg ønsker å oppleve masse av i 2017.

IMG_6674.JPG

Men nå sporet jeg av....til jobb idag...litt trangt med tid etter å ha trent Nora og de andre kidsa på friidretten - men 60 mins til rådighet, drøye 7 km og et bildekk. Det ble en knall treningsøkt det! Og akkurat slik trening jeg må få inn i ukene mine nå mot mai måned og første utfordring i Joe de Sena sin ånd!

IMG_6693.JPG

Nå er det snart helg, fineste - ha en deilig en, jeg skal jobbe...men nå har jeg snart gjort opp for gamle "synder" og kan snart jobbe med å få overskuddet og litt kos tilbake jeg og <3

KlemMari