OCR Norway

Dagens trippel - its all in your head...

Mari Weider

...og litt i beina da!

Har akkurat sittet og lest litt om Spartan Race HH12H kontra HH4H, og skjønner at så fort lyset kommer frem igjen og lokker frem litt energi i meg igjen, må treningen drastisk legges om:

- Kroppen må pushes med en daglig burpeedose

- Jeg må lære meg å bære tungt, bære alt mulig rart og over lengre avstander

- Jeg må lære meg å navigere (!!!)

- Jeg må lære meg å holde en jevn pace selv når jeg er på mitt mest slitne, det nytter ikke å følge pulssoner og alt det vi holder på med nå, når man skal push seg selv til nye grenser

- Og sist men ikke minst, jeg må psyke meg opp til å kanskje være med på noe i 11 timer, for så å ikke klare det...bare fordi jeg ikke er god nok. 

Det sies at det meste sitter i hodet, når kroppen sier at den er sliten, så er den enda ikke i nærheten av hva den kan prestere. Det blir tunge tak, mye psykisk og mental krigføring med meg selv, og det er altså ikke sikkert at jeg kommer hjem med den siste delen av Endurance siden på Deltaen min som står på stuebordet hjemme. Det er røff tankegang!

Men uansett...enn så lenge må jeg bare gjøre det jeg kan og orker nå, for øyeblikket er selve hverdagen et lite Hurrican Heat i seg selv, og jeg var godt fornøyd med gårsdagens treningsøkt. Jeg skulle pushe inn både en intervalløkt + litt styrke på 1,5 timer. Og det ble 4 x 5 mins bakkeintervaller. Og her igjen kommer hjernen inn, intervaller er så drevet av hjernen og smerte. Du tenker at du ikke orker, men seriøst - det GJØR du! Jeg startet mine drag på 9,6 km/t, ikke i nærheten av der min "toppfart" ligger, økte til 9,7 km/t i to drag, så jo at pulsen ga beskjed om at jeg hadde mer å gi, så siste draget gikk på 10 km/t. For å være fornøyd med en bakkeintervalløkt er jeg nødt til å se 10 tallet på farten. Og jeg så jo at kroppen fortsatt er der, det var bare hodet som ikke var enig. Så hodet ble satt på plass!

Etter intervallene, ble økten fulgt av (som vanlig) behagelig styrkeløfting inne i trygge, varme, gode sats...dette må jeg også pushe meg på - jeg HATER å fryse og har mer eller mindre gått i dvale nå....jaja mye å lære ser jeg. Men fikk tatt noen push-ups, noen stepups og litt ymse annen spagettitrening ;)

Så hva var trippelen...jo snille Supermann hadde bestilt massasje til oss. Klokken 2000 ringte det på døra og der sto Martin med massasjebordet sitt. Uendelig deilig hverdagsluksus. Og vet dere - han fortjener et eget innlegg! Stay tuned til imorgen! 

KlemMari

Warm and comfy.... 

Warm and comfy....