OCR Norway

Luke nr 11 - 10 x 400 m

Mari Weider

Jeg legger merke til at jeg igjen ligger en luke bak kalenderen, men sånn er det å være turnussøster - dager, tider og datoer går helt i surr - så jeg bryr meg egentlig ikke. 

Idag var en sånn - kjøre-kidsa-til-trening-dag! Og da sier det seg selv, jeg er ikke 1.pri denne dagen...heller ;) MEN! Det er lov å prøve, og med beinhard prioritering fikk jeg jaggu klemt inn en liten løpeøkt. Nora skulle trene friidrett, og siden sesongen ute er over for lengst, hadde jeg hele friidrettsbanen alene. Dog uten lys, men hvem bryr seg.  

IMG_6643.JPG

Jeg orket ikke bruke fantasien så mye, så det ble rett og slett en kort oppvarming, 10 x 400 m intervaller og nedjogging. Enkelt og greit, bra tid i sone 4 + 5 (!), ikke fullt så bra skår fra Garmin, men uansett. Digg økt! Og ferdig på under 40 mins! 

KlemMari

IMG_6635.JPG