OCR Norway

Travle dager!

Mari Weider

Akkurat nå kjennes livet litt ut som en av disse mekaniske oksene du finner i amerikanske barer (?) og morosteder - det går fortere og fortere helt til jeg blir kastet av i en sving! Det gjelder å puste i pose eller helst helt ned i magen...og det er ikke fritt for at jeg sliter litt med det. Lunta er kort og jeg jobber hardt for å få et system til alt...alt fra sure sokker og matbokser, til teamet og trening...og ja alt! 

Men jeg orker ikke prate sure sokker idag, da stiger bare pulsen igjen ;) 

La oss snakke trening! For nå må jeg virkelig sette ting i system! Idag ble økten litt amputert, men hvem bryr seg når man kan gjøre morsomme ting...og i det minste fikk jeg trent litt grep og litt chins. OG kjørt bakkeintervaller på mølle. Litt rusk i maskineriet der og pga telefoner underveis OG melding på face i pausene ;) tror kanskje multitasking er mellomnavnet mitt. 

IMG_5342.PNG
IMG_5341.PNG

Gleder meg til å se resultatet av dette ;) 

Men ellers var jeg mer fornøyd med økten igår - fullkropp med  

- pull-ups / benkpress

- nedtrekk / skulderpress

- bakside rygg / fronthev skuldre  

- planke med oksygentank på ryggen (20 kg) 

...og ikke minst - 30 mins gange med oksygentank (20 kg) + bulgarian bag (16 kg) oppå der igjen. Nå skal jeg være ærlig - av de 30 minuttene var bare bagen med halvparten av tiden. Så 15 mins med og 15 mins kun med tanken. 8 % helling og mellom 5-6 km/t. Fantastisk bra trening ifht neste års utfordringer og helt passe søndag-etter-julebord-trening!

klemMari

 

IMG_5328.JPG
IMG_5330.JPG
IMG_5337.JPG