OCR Norway

Endelig!!! #dreamcometrue

Mari Weider

Wow!!! For en dag! Gårsdagen var rett og slett en drømmedag! Coach Robin kom for en stund med forslaget om å ha en sesongavslutning - både med julebord og apestreker. Og vips - over 40 medlemmer var igår først hos Bjarte og så på Fratelli i Lillestrøm! Jeg må forresten takke Fratelli for fantastisk service og muligheten til å åpne døren for 40-50 gjester på en lørdag i november! Vi spiste, drakk, minglet og lo til lyset ble slått på.  

IMG_5304.JPG

Vi kunne jo ikke gi oss der - så til nachspillet ble flasken med gullbobler poppet - vi er verdt vår pris i gull - så skål for oss alle sammen!

IMG_5282.JPG

Men la oss spole tilbake til overskriften - Endelig!!! Jeg har jobbet i kulissene en god stund nå. Å starte Team OCR Norway er noe av det skumleste men også mest morsomme jeg har gjort. Det har vært et halvår fyllt med masse masse jobb - men også opplevelser og mennesker som har beriket livet mitt mer enn noen gang. Å bli kjent med så mange fine mennesker gjør meg helt varm om hjertet og nå idag kunne slippe nyheten om stiftelsesmøtet vi hadde igår før julebordet er så utrolig gøy! Det er på tide å få hjelp til å få alt i system og med den gjengen vi nå har i styret så er jeg overbevist om at dette skal bli knallbra. 

Medlemssiden vår på ocrnorway.no er åpnet idag for offisielle innmeldinger og allerede nå er mailboksen min ildrød av registreringsmails. Blir gøy å se hvor mange medlemmer vi offisielt er innen søndagen er omme!

Nå skal jeg ligge og nyte hver nye Mail jeg åpner før jeg stikker på brannstasjonen og jobber meg gjennom dagens økt! 

KlemMari

 

IMG_5240.JPG