OCR Norway

Fu*# janteloven!!!

Mari Weider

Vet dere hva - ikke tro at du er noe - den berømte janteloven - vel, fu*# den! Man skal ha selvinnsikt ja, og skryterier er det ingen som liker. Men likevel - jeg gidder ikke late som jeg ikke er både litt stolt og glad nå! Hva jeg får brukt ting til vet jeg ikke - men nå er det ihvertfall ingenting som hindrer meg i å gjøre 2017 til den kuleste sesongen ever! 

Under Spartan super i Petersborough i september kom jeg på 3.plass kvinner elite, noe som gir meg elitestart i Spartan European championsship 2017! 

Og i Tyskland i helgen klarte jeg ikke peg'en og måtte ha hjelp på andre hinder pga vanvittig vanskelige forhold. Likevel var resultatet enkelt og greit - vant min pulje (som eneste 40-44 åring) og 6.plass overfall - boom! Er kvalik i boks til både OCR Eurochamps og OCR world champs 2017! Om jeg kommer til å reise og stå på startstreken kommer an på mange faktorer, men mest av alt penger antagelig - planene er mange i 2017 og man kan ikke få til alt. Men still...kult å vite at hvis den "rike onkelen fra Amerika" ringer så er jeg good to go!  

Men først...uansett...øve øve øve! For det er enda mye å ta tak i teknikkmessig, grepsmessig, styrke og kondisjonsmessig! 

Det er lov å være litt stolt eller? 

KlemMari

IMG_4996.JPG