OCR Norway

Et spennende møte!

Mari Weider

Endelig er dagen kommet...

Ja altså...jeg vet ikke hva jeg skal si...det blir superspennende, men jeg vet ikke helt hva som møter meg. Blir utrolig interessant å se om dette kan føre til noe, og selvfølgelig snakker vi igjen om hinderløpsporten. Hinderløpssportens fremtid! Jeg har fått 5 mins til disposisjon...og har ikke bestemt meg om jeg skal bruke de 5 minuttene til å snakke eller vise film. For hvilken film viser best frem hinderløpssporten...Det er så mange å velge mellom!

The Original?

Det første uavhengige Europamesterskapet?

Eller VM? Jeg bare elsker denne filmen til Arnel. Han er virkelig superdyktig til å få frem essensen i sporten

Eller rett og slett vårt eget Toughest fra Kollen i år??

Hva synes dere? Eller har dere andre forslag?

KlemMari