OCR Norway

Når bare det beste er godt nok...#reklame

Mari Weider

Jeg har ikke vært all over the place med mas om Black Friday (eller black weekend ) tilbud til dere, men nå er nå engang fakta slik at jeg har et samarbeid med både Proteinfabrikken og Skins. Jeg er superheldig, og ekstra fornøyd, fordi jeg får sponset noen av de beste produktene (som jeg ser det) på markedet både innenfor kosttilskudd og klær - og jeg ønsker derfor å dele litt av det med dere likevel.

10153776_10151930919017132_7177355232572209457_n.jpg

Med skins er det så enkelt som at de denne helgen kjører 50% (!) på en rekke utvalgte produkter til herre og damer, og i motsetning til typ 25 % rabatt på gamle utgåtte varer som man ser mange andre steder, så velger skins å gi dere 50% på bl a hele A400 kolleksjonen sin som faktisk er state of the art produktene deres! Jeg løper aldri et løp uten A400 nå, og kan med hånden på hjertet si at det er det beste. Jeg har prøvd merker som 2XU, Craft og CW-X, men det var først da jeg løp Spartan European championsship i Skottland at det slo meg hvor bra de er - etter 21 km, 1500 høydemeter, x antall vegger og x antall krabbe/bærehinder, så hadde jeg ikke en eneste gang rørt tightsen min for å dra den opp! Og DET er ganske rått. Og i tillegg ser man rett og slett smashing ut. Og DET er heller ikke så gæli synes nå jeg ;)

Herretilbudene finner du HER

og

Dametilbudene finner du HER!

Koden blackfriday50 gir deg da 50% på veiledende pris!

14222259_10153610355017132_6047310667804395400_n.jpg

Proteinfabrikken har som vanlig sin crazy weekend, der du finner mange gode tilbud...jeg kunne selvfølgelig ha ramset opp masse digge greier til dere...men jeg vil anbefale å stikke innom og se selv. For jenter er det bl a masse rå tilbud på Freddy jeansene, dere vet de supersexy tightsene som virkelig fremhever rumpa di!

Et supergodt alternativ for oss som bor i treningstights...men av og til vil pynte oss litt.. Dere finner tilbudene på  Freddy jeans HER!   En annen ting Proteinfabrikken er overlegen på er selvsagt proteiner!  HER finner du masse gode tilbud !  Og de fleste av dere har vel fått med dere NOCCO, merket som alle de råeste av de råe drikker om dagen - vel det får dere også hos PF -  HER - sammen med andre gode ferdigdrikker !  Til slutt vil jeg bare nevne et tilbud til...proteinfabrikken samarbeider jo med Orkla nå...og jeg gidder ikke legge skjul på en gang at jeg bare elsker at de nå fører Fres som jeg er totalt avhengig av! Seriøst! Altså virkelig - og nå får dere Fres til 50 spenn! Jeg sier bare en ting - løp og kjøp!  Dere finner Fres HER !

Et supergodt alternativ for oss som bor i treningstights...men av og til vil pynte oss litt.. Dere finner tilbudene på Freddy jeans HER!

En annen ting Proteinfabrikken er overlegen på er selvsagt proteiner! HER finner du masse gode tilbud!

Og de fleste av dere har vel fått med dere NOCCO, merket som alle de råeste av de råe drikker om dagen - vel det får dere også hos PF - HER - sammen med andre gode ferdigdrikker!

Til slutt vil jeg bare nevne et tilbud til...proteinfabrikken samarbeider jo med Orkla nå...og jeg gidder ikke legge skjul på en gang at jeg bare elsker at de nå fører Fres som jeg er totalt avhengig av! Seriøst! Altså virkelig - og nå får dere Fres til 50 spenn! Jeg sier bare en ting - løp og kjøp! Dere finner Fres HER!

Jo vent - en ting til...hehe så det nå. Min nye favoritt underveis og etter en hard løpeøkt - jeg har kanskje ikke til enhver tid like harde mageruter lengre, og fokuserer mer på å prestere enn å se rippa ut til enhver tid, og da må energien fylles på etter harde økter - med Protonic får man både væske, energi og elektrolytter tilbake etter en hard treningsøkt. Og som en bieffekt...det smaker superdigg! Her finner du den!

Aight - jeg håper det var noe som kunne friste dere, men som sagt, titt litt rundt på egenhånd - man har alle ulike behov og ulike preferanser. Så dette var bare noen av mine favoritter!

KlemMari

IMG_5060.JPG