OCR Norway

Let the games begin!

Mari Weider

...og pinlig nøyaktig denne gangen takk! 

Jeg er så lei av å gjøre alt halvveis! Det er utrolig utilfredsstillende, uansett om det er trening, hjem eller jobb det dreier seg om. Dette siste året føler jeg at jeg har hatt en harelabb overalt, ingenting er godt nok og det må jeg gjøre noe med! 

På søndag håper jeg å kunne røpe en superspennende nyhet til dere! Langt ut av min kunnskapssone, men det skal definitivt komme både meg og dere til gode. Jeg jobber på spreng i kulissene og håper det blir bra! 

Men nok om det! Nå er det trening som gjelder! "Skal du ikke ha en pause?" "Du burde unne deg det!" Men nei, kroppen higer etter å få tilbake muskelene og bli sterkere og intervallene igår bare fløyt av sted! 4 x 6 minutter på terskel. Etter å ha lest litt mer og hatt utallig diskusjoner med Supermann er det bare å innse at jeg nok har kjørt intervaller for hardt. Så nå skal grenser finjusteres og litteratur granskes enda nøyere - og løpetreningen skal bli pinlig pettimetrisk! Ikke at jeg forventer mirakler, men er jo litt gøy da. 

Ellers har jeg full fokus mot 2017 nå. Det leses og studeres og smugkikkes på alt som kan kommes over av info om hurrican heat og Agoge - og det som er sikkert er at det må bæres tung, hardt og mye gjennom vinteren. Og det må tas push-ups! Og sist men ikke minst må burpees bli min beste venn! Derfor avsluttet jeg mølleøkta med 20 mins rask gange på 8% helling og med 20 kg på ryggen. Etterhvert må det økes til 30 kg! Da begynner vi å snakke! Er jo gøy og da...når man har noe helt spesifikt å trene mot, noe man vet man må gjøre en skikkelig solid innsats mot for å klare å gjennomføre. Selvom det verste kan man ikke trene på...kulde og søvnmangel... Men den tid den sorg - nå skal jeg sove etter nattevakt!!! 

Ha en deilig dag! 

KlemMari

FullSizeRender.jpg
IMG_5011.PNG