OCR Norway

Noen ganger må man bare få lov å være litt stolt...

Mari Weider

Så sitter jeg plutselig i "saksa" selv...jeg som har sett venninner løpe veggimellom i mange år, må nå selv se laaaangt etter sofakos og følelsen av kontroll på hjemmebane. Men misforstå meg rett....jeg bare digger å se barna drive med ekte idrett...å se Nora løpe og hoppe på friidrettstreningene, og å se karoline i aksjon i bassenget i går var helt rått. De har funnet noe de er gode på begge to, Nora er rask som lynet og liten og lett, mens Karoline er som en delfin i vannet. Å se hvordan hun hadde utviklet seg teknisk fra hun startet på kurset til nå er helt rått. Og da får det heller være at jeg må stå opp tidligere og løpe intervaller til jobb, eller ta 30 mins styrke i treningsrommet på jobben. For strengt tatt så kreves det jo kun litt displin og oppfinnsomhet!

Men litt stolt er jeg faktisk over de 3 siste dagene...

Onsdag hadde jeg et lite vindu mellom jobbslutt kl 1530 til henting av Nora på sfo kl 1645. Valget sto mellom å duppe i massasjestolen eller ta en rask styrkeøkt...og heldigvis vant styrkeøkten:

- 4 x 4 chins med nøytralt grep

- 4 x 10 push-ups (20 i slynge)

- mountainclimber + mage i slynge

- 3 x 8 beinpress

- 3 x 8 skulderpress

Fort og gæli - og så effektivt!

IMG_5542.JPG

Torsdag var jeg totalt motløs da klokka ringte - kroppen skrek av protest mot å stå opp, og i hvert fall ut og løpe. Tanken var sone 3 hele veien til jobben, men det er utrolig krevende synes jeg. Valget falt da på intervaller - kilometerintervaller, og for å få opp pulsen til rett nivå, startet jeg med første drag opp Longsdalen. Og vips, 7,4 km senere var jeg på jobb, hadde hatt en knalløkt, 5 drag i sone 4 og kudos fra Garmin!

IMG_5541.JPG

I dag ble jeg møtt av regnlyder på badet og kunne ikke annet enn å bli helt motløs igjen...en sniken melding til Supermann..."skal jeg hente deg på jobb..." - inneforstått (så kjører du meg?). Men neida, sta som et esel, han skulle løpe hjem. Vel vel, rote frem regntøy, regntrekk til sekken og komme seg ut døra med armer og bein...og boom - drøye 7 km i dag og i sone 2. Ikke noe å skryte av, men jaggu du - er stolt likevel jeg. Alt er bedre enn ingenting!

Helgen står for tur - jeg skal atter en gang jobbe - gammel gjeld til mine vidunderlige kollegaer som har latt meg leke rundt i gjørma i hele år. Uten dere kunne jeg ikke fått gjort halvparten av det jeg får gjort! Men treningen er ikke slutt for det - jeg skal ha minst en intervalløkt til, og kanskje en langkjøring. Og blir det bonus med litt styrke og?

Uansett - ha en deilig helg!

KlemMari

IMG_5511.JPG