OCR Norway

Svettefest og bonusøkt!

Mari Weider

Jeg prøver så godt jeg kan å planlegge ukene mine etter alle sine turnuser, aktiviteter og andre ting som detter ned i hue på meg. Men selvom planer blir lagt er det definitivt ikke sikkert de slår til... 

Å legge seg med hodepine er pain...å våkne med hodepine er enda mer pain! I tillegg en liten pjusk frøken...ja da så jeg bare dagens planer skylle avgårde med dagens øspøs regn. Pokker! Og med resten av uka pakket til pipa med planer var dette mitt vindu denne uken...

Men...etter flere slumringser og litt hjemmelaget pizza kom det en åpning og jeg grep halmstrået med begge hender! Og resultatet: 

- 4 x 5 mins bakkeintervaller 

- 50 strake push-ups

- 3 x 8 nedtrekk

- forside og bakside skuldre  

- enarms skulderpress

- utfall med kettlebell over hodet

- 3 x 3 chins + grep

Enkelt, fort og effektivt. Men ble svett gitt! 

IMG_5463.JPG

KlemMari