OCR Norway

På oppfordring... #eventyret2017

Mari Weider

God morgen alle fininger! Har dere en deilig søndag? Som vanlig (?) jobber Supermann og jeg forskjellig i helgene og han må derfor feire farsdagen sin uten meg. Har jo to småengler som jeg håper klarer å passe på pappaen sin. Hehe han er vel fornøyd bare han får økta si på sats ;)

IMG_5407.JPG

Selv er jeg fornøyd med å få klokka inn siste løpeøkten min denne uka. Selv om jeg føler at treningen er helt i bakevja om dagen, er det godt å se at jeg passerte 3 mil denne uken og da godt fordelt på to intervalløkter og to "langkjøringer" i sone 2. Garmin smiler i hvert fall til meg og har snudd kondisjonskurven min riktig vei igjen. Om det er noe som skal være motivasjon for intervalløkter så er det kondisjonskurven. Den peker nemlig nedover når kroppen blir daukjørt med kun rolige langkjøringer eller konkurranser som dreper deg. Men legger man inn noen intervalløkter så smiler den og snur streken opp igjen. Grunnen til at jeg setter langkjøring i hermetegn er at jeg må ha mye lengre turer enn det jeg kjører nå etter hvert. Men for øyeblikket må det bare holde, tiden strekker ikke til, og noe tidligere enn 0510 nekter jeg å ha klokka på! Men med litt mer effektivitet om morgenen kan jeg sikkert få slengt på en 3-4 km lengre i det minste.

IMG_5408.PNG

Ellers sitter jeg og følger med på WTM med sug imagen, fy søren det ser så utrolig kult ut, og fineste Nicola fra UK gjør det virkelig bra etter sine standarer. Hun har godt passert 30 miles, målet hennes var 50 miles, så blir spennende å se hvor hun havner til slutt. Albon leder selvfølgelig sammen med Ryan Atkins! Hehe ikke den store bomben kanskje, men blir kult å se hvor langt de kommer. Nyeste i år er at de som passerer 100 miles får en oransj jakke!

Men tilbake til overskriften...jeg har tenkt lenge på dette...men synes det er litt kleint...men som det står - på oppfordring - eventyret2017 byr på utrolig mye spennende å gøy. Skal sette der helt inn i dette veldig snart, men for å ha mulighet til å få dette til har jeg opprettet en innsamling på Sponsor.no. Har du lyst til å bidra med en liten snutt til eventyret2017 så setter jeg enormt pris på det. Alle monner drar osv ;)

Stor klemMari