OCR Norway

Dagens quickfix!

Mari Weider

God morgen alle fine! 

Fytti grisen som det går unna om dagen! Dere har kanskje fått med dere at vi endelig har fått satt et styre til Team OCR Norway og blitt en forening. Vi har også startet samarbeid med OCRA - den store hinderløp alliansen i Europa, der alle de store landene, bl a Benelux landene, Frankrike, Italia, England, Irland, Danmark og nå vi er med! Utrolig kult! Vi har allerede hatt skype-møte med Danmark. Når man har levd og åndet i miljøet skaffer man seg noen kontakter og de nyter vi godt av nå. 

IMG_5306.JPG

Ellers har det vært så mye jobbing nå og fritidsaktiviteter til jentene at jeg merker at jeg må bli superstrukturert for å få dette til å funke! Kroppen er sliten og dagene travle og det blir litt for lite tid til trening ifht hva jeg trives med.  Men en kveldsvakt idag gir meg i det minst mulighet til litt ekstra søvn nå og en digg økt på sats etterpå:

- intervaller 4 x 6 mins i sone 3

- quickfix med sumomark, chins, push-ups og fokus på skuldre! 

Som Silje Mariela sier - det behøver ikke være komplisert for å gi god trening. Og for meg nå blir det viktigst å tenke funksjonelt ifht hva jeg skal. 

Ha en deilig fredag! 

KlemMari

 

IMG_5337.JPG