OCR Norway

Postraceday

Mari Weider

Dagen derpå...fortsatt en liten rest av adrenalin i blodet. Toughest Gøteborg 2015 var et av de råeste racene i fjor, og jaggu må jeg si at Toughest 2016 ikke fallt langt fra den stammen det heller. Vi kunne veldig gjerne hatt et par varmegrader til på løpsdagen, men et par turkise glittervanter lånt fra Karoline reddet dagen min sammen med thermaltoppen fra Skins. Dog kjente jeg ca 500 meter ut i løpet at det kanskje var for mye av det gode, men heller for varm enn for kald.

Jeg har som vanlig fått mange spørsmål fra dere om hvordan det gikk, og jeg kan vel ikke annet enn å si meg fornøyd. 27 plass av nesten 1400 damer må jeg jo være fornøyd med. 11 mins raskere enn i fjor, 10 bedre plasseringer og det i et løp der alle de beste er med! Men dessverre må jeg vel innrømme at jeg har blitt såpass kravstor til meg selv nå at helt innerst inne er jeg ikke 100% fornøyd med løpet. Gøteborg er ikke løpet der man har råd til noen som helst "tabber" om man ønsker en bra plassering:

Monkeybars - jeg er nødt til å få opp farten, for mange som passerer meg her, jeg er aaaalt for treg til å komme i gang og går for sakte. Startet med enarms annenhver tak, men måtte gå ned til å gå innom hvert grep...og da tar det tid.

Krabbing - må også lære meg å få fart på ræva her!

Ringer - at jeg aldri lærer...når det er kaldt, og gjørmete blir det glatt og mange måtte løpe strafferunde her. Inkludert meg selv! Drit irriterende når jeg tok fastlanen dagen før! Pokker så skuffet - men heldigvis eneste strafferunden!

Sternum checken - ENDELIG sitter dette hinderet! Meget fornøyd med et, og utrolig mestringsfølelse. Derfor drit irriterende når hindervakten ikke hadde funnet ut at det var peneltyrun her også, og slapp forbi 6-7 jenter som ikke kom over. Skikkelig mindfuck for min del der jeg så de løpe avgårde, kjente jeg ble så skuffet og motløs - men jeg har lært og jeg skal i hvert fall kunne stå for løpet mitt, så jeg ventet på min tur og hoppet over som man skal!

Sko...herregud det evinnelige skodilemma..jeg løp jo med Hoka i Roskilde - sleit i gjørmegravene så skjønner ikke helt hva jeg tenkte på da jeg valgte de på start i Gøteborg. Uansett...resultatet ble enkelt og greit det at jeg ble stående bom fast i gjørmegravene! Og vi snakker BOM FAST. Kul i hampen umulig å komme opp! Tapte så mye på den tabben der at jeg med hånden på hjertet kan si at det skjer ALDRI igjen!

Utover dette må jeg rett og slett si at jeg synes det gikk knall, jeg kunne kanskje løpt litt fortere, jeg kunne løpt litt et par bakker jeg gikk i - men ved å hoppe rett i vannet fra 4 meteren, klatre lett opp tauet, ace spinning Wheels (turde ikke ta fastlane denne gangen), komme meg nogenlunde elegant gjennom platinumriggen, ja og for ikke å glemme ringsliden - wohoooo- såååå elegant ferdig på 3 1/2 sekund! Bæring...sleng på meg det du vil og gi meg noen bakker så er jeg i mitt ess! Og irish table...her pleide jeg jo å henge som en apekatt under og aldri komme rundt, nå lander jeg nesten på albuene og bare vipper meg rundt!

Nei det var gøy - er så utrolig kult å kjenne på den utviklingen som har skjedd på dette året - og jeg kan vel ikke annet enn å glede meg til 2017! Toughest dere var rå som alltid!

Og til teamet mitt - jeg får ikke sagt det nok ganger - dere er helt helt fantastiske!

KlemMari

 

Hadde denne rå dama foran meg i løypa...var bare å gasse på da! 

Hadde denne rå dama foran meg i løypa...var bare å gasse på da! 

IMG_4341.JPG

Beste antrekket, Hoka sko (!), Skins Thermal og turkise glittervanter ;)