OCR Norway

Sliten.no

Mari Weider

...for øyeblikket er jeg i Milan og koser meg glugg ihjel! Masse deilig faglig påfyll, herlig by, fantastisk reisefølge og for ikke å snakke om en kulinarisk matreise...i pasta og vinverden. Pasta kommer aldri noensinne til å bli det samme!!! Det er tett program fra morgen til kveld, men likevel har jeg hvilepuls. Det er et positivt stress. Og positivt stress er ikke negativt! Jeg kjenner at etter siste halvår kunne jeg sikkert skrevet en masteroppgave om negativt stress og de følgene det har på kroppen både fysisk og psykisk! Som mange la merke til så kom jeg med en oppdatering på face idag som mange kommenterte og det var rett og slett en utblåsning etter siste ukers negativt stress som toppet seg idag tidlig! Skuffelsen og sinne var så stort at det nesten snappet for meg og jeg kjente igjen på hvordan kroppen reagerte med både høy puls, skjelvinger og antagelig et blodtrykk som testet alle de svake karene jeg evt måtte ha rundt i kroppen!

De som kjenner meg godt vet hva det gjelder og jeg lar det ligge der. Jeg skal ikke synke så dypt at jeg går i detaljer, men nå er nok nok, og jeg må rett og slett finne litt ut av hva som er verdt og hva som ikke er verdt at kroppen min slites ut. Jeg har siste ukene kjent på en utslithet som jeg med største selvfølgelighet har gitt trening og konkurranser skylden...men skjønner nå at det er det psyiske som rett og slett sliter meg helt ut. 

Tusen takk til alle dere som har sendt meg meldinger - jeg har det bra og allerede konsumert dagens første prosecco - og husk - det skal mer til for å knekke OCRqueen <3

KlemM