OCR Norway

Off-season I salute you!

Mari Weider

Mandag er altså en så herlig dag. Og tenk så heldige vi er som har 52 av dem! 52 muligheter til å starte på nytt. Og jeg kjenner at kroppen liker at jeg skal starte på nytt, for første gang på lenge var det deilig å være på sats. Kjenne kroppen respondere helt perfekt på  å løfte vekter. For ikke å bli demotivert senket jeg vektene litt og kjente heller på gleden ved å løfte enn skuffelsen ved å ikke være sterk nok. 

 

IMG_4998.PNG

Målet må bli å bygge opp en funksjonell og generell styrke iforhold til neste års løp og utfordringer. Supermann tipset meg om å prøve programmet 300, jeg har testet det før, og det er egentlig helt perfekt! For de som ikke kjenner til det, så er det treningsprogrammet som skuespillerne til filmen 300 brukte. De ble rimelig OK i formen, og alle som kan litt om hinderløp skjønner at dette funker gull!

FullSizeRender.jpg

Jeg må innrømme at de siste 25 chinsene ble gjort om til 30 rolige brede nedtrekk. Men som jeg tenker - whatever works for you. Og mest stolt er jeg kanskje av 50 strake push-ups, dog i varianten 10 boxjump/10 push-ups Osv... viktigste er å komme gjennom alle repetisjonene.

Uansett - bra dag på sats - så får vi se om jeg klarer å manne meg opp til en rolig løpetur til jobb i regnet... 

KlemMari

 

IMG_4994.JPG