OCR Norway

Høstfarger til å bli frisk av!

Mari Weider

Herregud så hardt denne høsten har truffet meg! Tror aldri jeg har vært så sliten og trøtt noen gang. Jeg er helt svimmel og tipper at hadde jeg lukket øynene kunne jeg sovnet stående! Etter å ha sendt jentene avgårde idag, var det rett tilbake i seng.  Snorket til klokka var nesten 12, himmelsk digg - men bare kort tid etter sniker hodepinen seg på plass og kroppen er tung og motarbeidende!

På ingen måte den oppkjøringen jeg ønsket meg til helgen! Nå skjer det så mye rart i OCR verden at helt ærlig vet jeg ikke hva en EM-billett er verdt lengre, men jeg vil gjerne bevise for meg selv, supermann og dere at jeg KAN! Så jeg får bare krysse fingrene for at grepet og kondisen fortsatt er der og at kroppen satte pris på litt hvile denne uken! 

 

FullSizeRender.jpg

Ellers er høsten vakrere enn noen gang med fargene sine! Og jeg gjør mitt beste for å fange de på kjøkkenet mitt! Igår lagde jeg meg 1,5 liter grønn gugge i håp om at det gjør underverker for kroppen før helgen: 

 - to sitroner 

 - en god bit ingefær

 - en halv broccoli 

 - en boks ananas 

 - en bunt stangselleri 

 - vann til passe konsistens 

Smakte hakket sunnere enn det pleier - men hei rense ut det som renses skal! 

 

IMG_4794.JPG
IMG_4795.JPG

Forleden dag lagde jeg søtpotet, gulrot og ingefærsuppe! Lærte den av gode kollegaer på jobb og jeg bare elsket den. Superenkel å lage og kan varieres i det uendelige! Skal prøves med utallige flere oppskrifter: 

 

FullSizeRender.jpg

Handlelisten er enkel og billig og fargene - til å dø for!!! 

 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Jeg serverer den med hjemmelaget focaccia!  Nam!

IMG_4684.JPG

Denne suppen varmer godt i halsen og kroppen - perfekt på en kaldt og rå høstkveld! Enjoy! 

FullSizeRender.jpg

KlemMari