OCR Norway

Jeg har pakket joggeskoene altså....

Mari Weider

....jeg lover! All thanks to you guys! 

Det gjenstår nå bare å se om de blir brukt. As we speak sitter jeg på Gardermoen i kjole og pensko, klar for varmere temperaturer i Milano! Jeg har vært så uendelig heldig å bli tatt ut til å få reise på intensivkongressen med jobben. Er ikke akkurat hverdagskost for meg kan man si. På en måte gleder jeg meg uendelig, men samtidig er det skikkelig rart å sitte på Gardermoen med en koffert og (nesten) helt alene. Ikke noe gjørme i sikte, diamantringer på, neglelakk og kjoler i flertall. Og ikke noe "mamma" på 4 dager...

Men jeg skal nyte, og jeg lover - om det ikke blir for mye prosecco på kveldene så skal jeg prøve å få til minst en tidlig morgen med en aldri så liten run-see i Milano!

håper dere bærer over med meg med litt ikke-så-hinderløprelaterte oppdateringer på sosiale medier et par dager!!! Jeg lover å komme tilbake i gjørmmodus til helgen - men først - kjoler, glitter og glam:) 

KlemM

IMG_3549.JPG
IMG_3547.JPG
IMG_3548.JPG