OCR Norway

Så utrolig kult...

Mari Weider

...men så langt ut av komfortsonen. Ikke bare fordi jeg er rimelig newbie på korrekt buldreteknikk, fargekoder Osv...men det lyser lang vei at jeg ikke hører hjemme her. På Klatreverket er det en egen kleskode som jeg foreløpig ikke har funnet helt ut av, og noe hjelp eller vennlige blikk skal du lete lenge etter. Det er mer sånne blikk som tydelig lyser "hva gjør du her liksom!" ...og med to overivrige apekatter som ga seg i kast med alt av vegger så var det nok endel som ble irriterte igår. Men jaggu du, jeg kunne ikke brydd meg mindre! Klatring er bare så utrolig bra greps og armtrening, jeg kan kose meg med jentene mine OG de har en egen OCR-hule (de bare vet det ikke) med kuleste pegboardet ever og masse andre morsomme duppeditter!

IMG_4650.JPG
IMG_4574.JPG
IMG_4556.JPG
IMG_4663.JPG
Så vet dere - kleskode får være som den er, jeg skal nok lære meg å buldre ordentlig - og snart sklier jeg inn i miljøet der...eller så velger jeg kanskje å stå for den ekte hinderløperen jeg er ;) 

Så vet dere - kleskode får være som den er, jeg skal nok lære meg å buldre ordentlig - og snart sklier jeg inn i miljøet der...eller så velger jeg kanskje å stå for den ekte hinderløperen jeg er ;) 

KlemMari

IMG_4633.JPG