OCR Norway

På ukjent grunn...

Mari Weider

Så skummelt det er å skulle gjøre noe nytt...når man er helt fersk, aner ikke hvor eller hva man skal, og ikke minst hvem skal man ta med seg på veien og hvordan går man frem... Masse tanker og spørsmål i hodet - og jeg håper noen av mailene jeg har sendt avgårde idag kan gi meg noen svar. Det er jo litt spennende også da... og jeg håper jeg innen rimelig tid kan komme med spennende nyheter til dere.

Ja for noe må man jo ha å drive med om dagen! Problemet med å rydde opp i instagramprofilen min er at alle jeg nå følger enten pakker, har pakket, reiser eller har reist til Blue Mountain i Canada. Til helgen braker det nemlig løs - som noen så utrolig bra beskrev det, det er alle hinderløpere sitt SuperBowl - OCR World Championsship! For 3.året på rad er jeg kvalifisert og for 3. året på rad sitter jeg og glor her hjemme i Norge. Det koster penger å være kar, og jeg kan altså ikke klare å rettferdiggjøre en USA tur, i såfall måtte det ha vært en helt annen prioritering og blitt gjort som en familietur. I stedet får jeg sitte i sofaen og se alle kjente og kjære løpe - og fy flate la meg bare si en ting alle sammen "Dere bør kjøre hardt og kjøre stil!" ...for jeg følger med, på hver og en av dere! Noen selvfølgelig litt ekstra...Robin, Hege, Jessica, Pablo...dere er alle i hjertet mitt og jeg ønsker dere all hell og lykke på veien! Så skal jeg surre med mitt her hjemme og prøve å få til noe gøy ;)

Kryptisk, diffust og tåkelagt fra meg idag...men sånn må det av og til være;)

KlemMari