OCR Norway

Hjemmelaget pesto med pasta al dente

Mari Weider

...og litt proteiner iform av kylling! 

Herregud så himmelsk! En smak av Italia - i Sundkroken! Etter inspirasjon fra en kollega igår var jeg ikke i tvil om hva middagen skulle være idag! Jeg elsker jo pasta og kunne spiste det hver dag! Men pasta står ikke høyest i kurs hos Supermann, så da må vi bytte på litt. Men altså...idag satt tilogmed han og smattet og slikket seg om munnen - det var kjempegodt! Og det var det virkelig! Og så enkelt!

- litt olje

- et par store hvitløksfedd  

- en god neve fersk basilikum

- nøytrale pinjekjerner

- litt salt og pepper  

Alt kjøres sammen med stavmikser mens pasta koker og kyllingen steker. Pass for Guds skyld på at pastaen ikke overkokes!

parmesan rispet jeg opp og hadde ved siden av siden ikke alle er like fan av den. 

Serveres med iskaldt vann og en enkel ruccola og tomatsalat! 

 

IMG_4416.JPG
IMG_4417.JPG
FullSizeRender.jpg
IMG_4414.JPG

Ellers kan jeg skryte på meg nesten 20 km med Supermann i skogen idag! Rolig langkjøring med camelback på ryggen for å ikke gå tom for energi. Og det funket gull! 

IMG_4405.PNG

Til og med pegboardet mitt fikk jeg boret opp igjen idag - så nå skal det øves mer!!! 

KlemMari  

FullSizeRender.jpg