OCR Norway

Når små og store apekatter møtes

Mari Weider

For de som trodde hinderløpere hadde gått i dvale...dere tok helt feil. Jeg tok jaggu feil selv og. For jeg må innrømme at jeg nok trodde de fleste hadde gått litt i dvale og hver trente på sin egen lille kant. Men helt brått ut av det blå, kom det plutselig invitasjon til et lite apemøte på Sats Solli igår. Åhh som jeg skulle ha likt å være der. Jeg var jo selv på sats solli for en stund siden og digga gymmet. Og ikke minst det å være flere sammen og trene, det gjør alt så mye mer gøy og inspirerende.

Men med høy ullteppeføring igår kunne jeg istedet more meg med bilder og videoer fra de herlige små og store apekattene:

Hehe selvom jeg ikke var der kan jeg levende se det for meg, OCR-takeover, som Mona Strande kallte det. Er ikke noen spøk altså når man samler hinderløpere på et sted, vi tar både plass og høres. Er akkurat det jeg digger med denne gjengen, humøret, inkluderingen og initiativene. Det mangler hverken på det ene eller det andre, som alltid er det plass til alle, man taes imot med åpne armer, og det finnes ikke et sur mine i mils omkrets.

Savner dere apekattgjengen - håper og tror dere hadde en herlig økt på solli igår ;)

Mona og Camilla høyt i været...Super-pablo skimtes så vidt nede i bildet...ganske så misunnelig ser det ut som ;)

Mona og Camilla høyt i været...Super-pablo skimtes så vidt nede i bildet...ganske så misunnelig ser det ut som ;)

Camilla mangler som alltid ingenting når det kommer til stil og styrke - den dama er bare rå!

Camilla mangler som alltid ingenting når det kommer til stil og styrke - den dama er bare rå!

KlemMari


image.jpg