OCR Norway

Nok er nok!

Mari Weider

Aight - igår var siste dagen i det nye året med kos for min del. Nå er har det vært kos, kos og enda mer kos hele julen og nyttår. For min del blir det stadig unnskyldninger med nye feiringer, jul, 2.dag, nyttår, bursdag...og ikke minst alle dagene i mellom. Nå stresser jeg ikke med det, men akkurat nå er det faktisk nok.

Holdt på å dø på mølleøkta igår, nå sier det seg vel selv at det ikke lønner seg å varme opp til kondisjonsøkter med boblekvelder dagen før, men sånn  ble det nå engang. 4 x 4 bakkeintervall ble nå ihvertfall gjennomført, ikke med så mye stil, men bedre enn ingenting. Den planlagte langkjøringen idag utgikk etter nattvåk og totalt utslitt på morgenkvisten, svimmel og småkriblete i halsen. Vi får se nå om EgoSuperEgg klarer å holde unna for julens basilusker - først 6 netter på jobb med diverse syke kollegaer, så 2 syke barn her hjemme, hvorav den siste har ligget og hostet meg opp i ansiktet siste 3 døgnene. Holder jeg meg frisk nå så sier jeg bare hallelulja og amen til EgoSuperEgg.

Ellers fikk jeg den perfekte bursdagsgaven av hjertet mitt! Jeg har begrenset med tid til styrketrening, og det siste programmet til Silje Mariela er perfekt! Det er et fullkroppsprogram der du kan trene fra 3-6 ganger i uka. Og med de variasjonene jeg har i treningsmuligheter er dette gull! Allerede kjørt 2 ganger og jeg kan like det. Det starter pent og pyntelig, men kjenner jeg Silje rett så kommer jeg nok til å kjenne det etterhvert! Silje er en sånn person som utvikler seg både som person og som coach etter veien hun går, og hun skuffer aldri med et program.

Jeg lovte dere ukens planer, litt usikker hvordan uken ser ut som sagt, men blir vel noe liknende dette:

Mandag - styrke sats

Tirsdag - intervaller + styrke sats

Onsdag - styrke sats + løpe til jobb

Torsdag - styrke sats + løpe til jobb

Fredag - Hviledag?

Lørdag - sykle til jobb?

Søndag - løpe til jobb?

Tja...vi får se -ser jo nå at dette kan jeg leve med. Så er det bare å krysse fingrene for at formen holder, og at kriblingen i halsen gir seg!

KlemMari

Perfekt med ny thermogenser fra 2XU når formen er så som så ;)

Perfekt med ny thermogenser fra 2XU når formen er så som så ;)