OCR Norway

Tough guy 2016 - godkjent og gjennomført!

Mari Weider

Heisann alle fine! Sitter endelig varm og god i hotellbaren med en kembocola foran meg! Må bare dele noen ord med dere fra dagen idag - vi har jo som forventet hatt en rå dag! Jeg fant ut at jeg tydelig har hatt en rå formstigning, siden jeg slo tiden min med 30 mins fra ifjor og hadde en helt annen opplevelse av løpet enn ifjor. 

 

image.jpg

En spent og gira gjeng venter på taxi til racet. Varme og gode - og gleder oss fært! 

Jeg skal selvfølgelig skrive masse mer til dere i en løpsreview i Runners world - men et par ting jeg har lært idag: 

- når man står i Front squad og skal starte først er det helt naturlig tydelig både å tisse rett i skoa...og også sette seg på huk, vippe frem lille Willy og tømme tanken...Noget spesielt syntes jeg...men ifølge Supermann - helt naturlig! 

- sealskins hanskene er geniale mot vann og kulde, men holder på ingen måte strøm ute!

- isvannhinderet der man må under med hodet ikke 4 ganger, men 5 ganger faktisk var akkurat like vondt som ifjor, ja om ikke vondere. Vurderte seriøst å droppe det, men da hadde medaljen hatt en sur smak, så takk for at jeg så medaljen før start - motivasjon i seg selv! 

 

image.jpg

- Mr Mouse var like rå som ifjor! 


 

image.jpg

- Scott Keanally var enda råere enn ifjor! 

 

image.jpg

- Sjelden har jeg vært mer Startstruck enn Iår! 

 

image.jpg

- og best av alt - folk slutter aldri å overraske meg positivt - for en herlig gjeng vi har vært!!! 

 

image.jpg

Wolverhampton, Mr Mouse all Of you guys - thanks for another awesome experience!!! 

Love this sport! 

Klem fra Mari, Martin, Orn, Jonas og Håvard

 

image.jpg