OCR Norway

DA ØNSKER VI SESONGEN VELKOMMEN!!!

Mari Weider

ENDELIG! Er det flere med meg som har ventet på sesongen 2016??? I know it is! Og vi starter den med et brak i Wolverhampton! Mistet litt oversikten - men tror vi er 6 vikinger som stikker over dammen for å representere Norge på best mulig måte! Jeg gleder meg til å komme frem, til å se de vanvittige hindrene til Mr mouse igjen, til å ta selfie med den gale mannen - the Provider Of fear - møte igjen Scott, the maker og The Rise Of the sufferfest, starte løpet når kanonene smeller og skåle med Ingrid på søndag kveld og forhåpentlig feire vel overstått løp og smykke meg med medaljen fra Battle Of SOMME!  

 

OCRNorway har endelig kommet seg på Snapchat så følg oss gjerne der, jeg skal gjøre mitt beste for å oppdatere dere så ofte datapakken min tillater det ;) 

 

Aroooo fra Mari, Martin, Ørn, Jonas, Håkon og Håvard!!! 

 

image.jpg
image.jpg