OCR Norway

Beste av de beste!

Mari Weider

Wow....tusen tusen takk alle sammen for gratulasjoner og hilsner i går. Oppgraderingen til 4.0 versjonen gikk helt smertefritt. Takket være mine to små nydelige, et knippe kjekke brannmenn og de beste av de beste vennene mine så hadde jeg en fantastisk dag. Ideen om en champagnelunsj fikk jeg i fjor da fine Eirin inviterte til sin 4.0 oppgradering. Det var så perfekt at det ville jeg og teste. Og som sagt så gjort, deilig tapas hadde 4.0 oppgraderingen sørget for selv, deilige bobler kjøpt inn og gode venninner på plass. Det manglet noen for å få en helt perfekt dag, men de har alle lovet meg at det skal tas igjen, så jenter - det venter jeg spent på ;)

Overraskelsen for dagen sto branngutta for, fineste Helene min sto for å åpne døra, og plutselig hørte jeg mannestemmer...og jeg kan ikke noe for det, jeg blir fortsatt salig og skjelven av en mann i uniform...og når det plutselig står 4 kjekke brannmenn i stua mi...ja da var jeg jaggu glad jeg hadde alt under kontroll og rukket å få på meg finstasen ;)

Kjennes helt greit ut det her altså!

Kjennes helt greit ut det her altså!

Resten av dagen var rett og slett en drøm, god mat, god drikke, gode venner, masse latter og bare tull og tøys - ja og jaggu litt alvorsprat innimellom. Jeg er så uendelig glad for de flotte vennene mine. Å få lov å ha så fine jenter i livet mitt...det betyr så mye for meg. Og det morsomme er å sitte å høre på hvor fint alle blendet sammen, gamle venner, nye venner, noen oppgradert til 4.0 versjonen, noen kun til 3.0 versjon...mens noen spent venter på hva 3.0 versjonen egentlig kommer til å bringe mens de fortsatt utforsker 2.0 versjonen. Men alle like flotte for det.

På ønskelisten min sto bl a "vifter" som fine Lillian hadde laget - viftene skulle ta meg videre på diverse hinderløp, og jeg er stolt av å nå kunne skryte av årets første sponsor - jentesponsen, den kommer til å ta meg rett til Nederland i juni! Wow - det skal bli så bra, men kravet er at jeg løper med signert t-shirt og med hårbøyle med ponpon'er med raketter som går av ved målgang! Hehe så om jeg ikke vinner (det er vel i hvert fall helt sikkert) så blir jeg vel husket i løypa ;)

Diverse aktiviteter...   

Diverse aktiviteter...

 

Klarer jo aldri å stå stille lenge nok til å få et eneste klart bilde!   

Klarer jo aldri å stå stille lenge nok til å få et eneste klart bilde!

 

Roser fra kjekke brannmannen min!

Roser fra kjekke brannmannen min!

Skal ramme inn det kortet her altså!

Skal ramme inn det kortet her altså!

Aight...nå har jeg surret lenge nok i det nye året...på tide å gjøre alvor av ting jeg og. Ut og opp på brannstasjonen, håpe jeg kan låne en mølle der, før jeg tar en kjapp styrkeøkt! Så fortsetter hverdagen i morgen med skole, jobb og fritidsaktiviteter med jentene - da er det lett å få struktur igjen, i morgen skal jeg sette opp litt mer detaljer for ukens trening!

Snakkes fineste!

KlemMari