OCR Norway

Javel så er dette en nisjesport...

Mari Weider

...og javel så blir jeg vel aldri noen toppblogger - men vet dere! Jeg kunne ikke brydd meg mindre! Tirsdagen minnet meg igjen på hva som virkelig betyr noe! Dette miljøet, disse menneskene, disse opplevelsene - det er det som er verdiskapende. Ikke om jeg har tusenvis av useriøse lesere. Denne siden, disse blogginnleggen og alle skriveriene mine kommer fra hjertet, det kommer fordi jeg har lyst til å dele, med de som ønsker å lese, det som betyr noe for meg. Jeg ser nå at drømmen om at denne siden faktisk kan bli til noe ordentlig og noe som betyr noe kan gå i oppfyllelse. Jeg har fått med meg et knippe flotte mennesker til å skrive her, og selv om de alle er beskjedne og påstår at de ikke klarer å skrive, så ser jeg det gang på gang at det kan de. Og de skriver bra fordi de også skriver fra hjertet om ting som betyr noe.

Nå i helgen er det tur igjen, vi blir ikke så mange som jeg hadde håpet, det er noen mennesker som betyr litt ekstra for meg som ikke blir med og det er selvfølgelig kjedelig - men vi skal søren meg ha det gøy vi som reiser. Og det kule er at etter å ha reist litt i et par år nå, har vi fått endel venner rundt om i verden, og lørdagen har jeg booket middagsbord til 15 pers...blir spennende å se hvor mange vi faktisk blir rundt det bordet - det kommer folk fra Cologne i Tyskland, fra selveste Wolverhampton, fra andre steder i England, fra California og ja jeg vet ikke...plass til alle må vi ha - og jeg gleder meg til å komme tilbake til det fine hotellet the Mount! Vi hadde det helt fantastisk ifjor - og selvom det kan være vanskelig å toppe en herlig opplevelse så skal jeg definitivt være åpen for det!

Det blir en opplevelse å starte til kanonskudd i Front Squad - det kostet seriøst mye penger - men kanskje blir det siste gangen vi stikker til Wolverhampton, og da ville jeg ha den opplevelsen. Jeg har også et skikkelig hårete mål...eller vet ikke om jeg kan kalle det et mål...men la oss si det sånn - om jeg faktisk skal si ordene høyt - det er nå premiering i aldersklasser - og jeg mener - hvor himla mange spreke damer kan det være som deltar i klassen 40-44 år??? På Tough guy hvor damer allerede er i et solid undertall?? Dere skjønner hvor jeg vil hen? Men for å si det sånn - hva jeg har som mål eller drøm er en ting, en annen ting er dette løpet - det er kanskje det løpet med mest "opplevelser" av alle løp jeg har løpt. Hindrene, løypa, folka - jeg vil rekke å få det med meg - ikke bare få tunnellsyn fordi jeg løper beina av meg for å nå et mål - som Supermann og jeg diskuterte i går - dette gjør vi jo egentlig fordi vi synes det er så gøy...men idet man plutselig må/skal/kan prestere - ja da forsvinner også litt av moroa. Så jeg skal nok løpe mitt beste til helga, så godt jeg kan - men samtidig ha det gøy - så får vi se hva resultatet blir. I fjor kom jeg på 40.plass av jentene og brukte 2.55 - det er tid og plassering som bør slåes i år!

Ha en herlig helg - så blogges vi fra Wolverhampton - og jeg ser vel nå at jeg burde ha vært på snap...er det stemning for å lage en OCRNorway-snap?? I så fall trenger jeg ordentlig opplæring!

KlemMari

 

image.jpg