OCR Norway

Lets make some changes!

Mari Weider

Vet dere - jeg digger denne siden! Så i stedet for å la den bli mer passiv - hvorfor ikke heller la den bli mer aktiv?!?

På lunsjmøtet mitt i går, snakket vi litt løst og fast rundt både det ene og det andre, blant annet OCRNorway-siden. Hva målet mitt med siden er. Som jeg skrev igår synes jeg det er vanskelig å definere et mål, men jeg har en drøm - og den drømmen skal jeg kjempe for!

Så da blir det litt forandringer her inne - for det første finner dere link til OCREurope i sidebaren. Det er den største profesjonelle siden som tar dere gjennom det meste innen OCR i Europa. Siden drives av Cai Denny - en utrolig herlig fyr jeg hadde gleden av å treffe ifjor! 

 

image.jpg

I tillegg har jeg invitert et knippe herlige folk til å ta del i OCRNorway-bloggerne! Jeg lover dere - nå blir det mye gøy og spennende som kommer til å skje! Og enda bedre...vi er ikke lengre enn 2 uker fra sesongstart for noen av oss!!!

klemMari

 

Sånn liker vi å se oss selv - OCRNorwaybloggerne! 

Sånn liker vi å se oss selv - OCRNorwaybloggerne!