OCR Norway

Drømmer, visjoner og mål

Mari Weider

Hei alle sammen!

Så var jeg her en liten tur igjen da...av og til må man trå ut av boblen, trekke pusten godt og ta en liten pause. Finne ut hva som virkelig betyr noe. 2 skritt frem og 5 tilbake... Akkurat nå står jeg litt utenfor boblen og tenker litt. Prøver å finne ut hvilken vei jeg skal følge. Det eneste jeg vet er at jeg må følge rådet til Silje Mariela - gjør det som gir deg lykke og glede her i livet! For til syvende og sist er det det som betyr noe!

Akkurat nå kommer jeg rett fra en helt herlig treningsøkt - jeg skal så gjerne dele den med dere for den var magisk! Men etter treningsøkten hadde jeg et lunsjmøte med ei herlig jente. Et møte ble skjøvet litt på, og da fikk jeg mer tid til dette møtet. Og det var så deilig. Det er noen mennesker som du føler ser tvers gjennom deg, og idag fikk jeg endel direkte spørsmål - Hva er ditt mål? Hva er dine drømmer?

Hva er forskjellen på drømmer og mål? Er drømmer enklere å ha, lettere å forholde seg til, lettere å tillate at evt ikke blir noe av? Er mål for konkret? Så konkret at det blir skummelt å si høyt? Hva hvis man ikke når målet sitt? Er man da mislykket? Har man feilet? Er det lov å reise seg og gå videre med hevet hode?

Jeg liker å tro at det er lov å feile. Det er en kunst å si "Jeg tok feil!" Og det er lov! Men jeg tror også at det er viktig med mål, man trenger noe å strekke seg etter. Og ofte kan det kanskje være lettere å jobbe mot et mål når man har sagt det høyt for andre og det blir noe konkret?

Jeg har en drøm for denne siden, og kanskje kan den drømmen bli til et mål? I dag har jeg fått litt innspill, noen nye inputs og noen ideer. Noe å jobbe videre mot. Den som gir seg er en dritt...eller hva? Jeg skal la tankene mine være tanker litt til, og så skal jeg sakte men sikkert ta dere med videre på veien min, selvom den av og til går i svinger, litt frem og tilbake - og av og til møter noen motbakker! Men vet dere - Supermann sa til meg en gang for mange mange år siden da vi syklet - "det er i motbakkene du blir sterk!" Og det er så rett! Man blir råsterk - og uovervinnerlig!

KlemMari