OCR Norway

Planer for uken som kommer!

Mari Weider

God morgen alle sammen! Straks senga for meg igjen etter siste natt på jobb for denne gang. Har sovet alt for lite i helga, og jeg må si jeg ser enormt frem til senga, og ikke minst å ha mulighet for å komme meg anstendig i seng i kveld. Big day i morgen, så skal i det minste forsøke å bøte på slitasjen jeg har gitt kroppen i helga.

Ellers kan jeg for første gang på lenge ikke gi dere ukens planer...de er nemlig lagt i hendene på Coach Robin! Vi begynner samarbeidet på onsdag, og han skal styre showet de neste 4 ukene. Jeg har planlagt å suge mest mulig ut av hans kunnskap disse ukene, jeg vet bl a at han er superdyktig på pulsklokka mi, han kan dette med soner og han er drivanes dyktig på kombinasjonen styrke/løping/skadeforebygging. Så dere kan trygt si jeg gleder meg! Men rart å overlate styringen av skuta i andres hender...Det er jo virkelig ute av min komfortsone så vi får se hvordan jeg takler det.

Jeg vet i hvert fall at mulighetene står inne for en knall uke, med oppstart på NIMI tirsdag morgen - resultatene leveres Coach Robin, og så får vi se hva jeg skal bedrive tiden med...dere skal tidsnok få vite!

Har fått beskjed om at jeg skal filme diverse øvelser jeg kommer til å få...moahahahah DET er i hvert fall utenom komforsonen - "en del av de trenger litt øvelse" sa han, ergo jeg kommer til å se ut som en klovn ;) men det får jeg vel bare leve med ;)

Aight...ha en deilig start på uka da folkens, jeg finner puta og pleier kroppen så godt jeg kan før morgendagen.

KlemMari

Hihi...throwbacktime...savner sommerenfargen min...

Hihi...throwbacktime...savner sommerenfargen min...

Ps...er du nysgjerrig på Robin, så finner du facebooksiden hans HER, ateltprofilen hans HER og han kan kontaktes på

robinpersonligtrener@gmail.com