OCR Norway

Det ordner seg for snille jenter ;)

Mari Weider

God morgen til dere og god natt til meg!

Nattevaktshelg hele helgen, men ikke snakk om at et minutt skal gå til spille. I går ble det både en liten smakbit på kong vinter sitt herlige rike og hjemmelaget pizza. Hvem klager da...ja untatt hodet mitt da som får litt lite søvn ;) Vi har jo invistert i sesongkort i Varingskollen og Tryvann, og endelig kom kulda (!), snøen og vi fikk skiboksen på taket og skiene ut! Litt kaldt for små tær i går, men herlig likevel. Planen er å stå et par timer i dag og...men vi får se an været litt har jeg en følelse av...og så hadde det jo bare vært helt himmelsk å sittet inne foran peisen og sett siste etappe av tour de ski....hint hint supermann ;)

Men uansett...det ordner seg for snille jenter! Bare 10 mins etter at jeg la ut innlegget mitt på Runners world i går, tikket det inn en melding på face..."Jeg kan tenke meg å hjelpe deg...hva tenker du?" Vel...klart jeg er gira, å få hjelp av en av de beste innen hinderløpssporten i Norge, og som i tillegg virker som en både hyggelig og vettug fyr - vel da er det bare å hoppe når han sier hopp. Eller heng når han sier heng...for det tror jeg han kommer til å si mye til meg. Så altså...nå har jeg sendt avgårde hele min livshistorie, mine treningsmeritter, skavanker, mål og ønsker - så får jeg se hva han sier til det ;) Med han i ryggen og test på tirsdag, håper jeg å kunne få litt mer kjøtt på beinet - les litt mer ryddig trening, og kanskje en litt bedre løpeform til sesongen 2016!

Sånn henger han altså rett som det er - Coach Robin med kollega... ;)

Sånn henger han altså rett som det er - Coach Robin med kollega... ;)

Og jepp -seff skal jeg dele hele reisen med dere! I løpet av neste uke, tenker jeg det blir litt mer sus i serken, og nyheter til dere, jeg er gira på dette også, og håper dere blir like "excited" som meg...eller altså...hehe jo det gjør jeg! Skal endelig lande litt og få ting litt mer ryddigere...har nemlig fått en og annen pointer på at ting ikke er blitt helt som noen ønsket...og det er det siste jeg vil....

Men nok om det...jeg må sove nå...peisen er endelig fyrt opp til folka her hjemme så de får en deilig varm stue å stå opp til...jeg signer ut.

Ha en herlig dag!

KlemMari

To bestevenner på ski <3

To bestevenner på ski <3

image.jpg