OCR Norway

8.desember - ukens coretips

Mari Weider

At jeg liker å trene på jobben til Supermann har vel alle som har lest bloggen min fra tidligere fått med seg. For det først finnes det jo ingenting negativt med å surre rundt på et lite treningsstudio sammen med en haug brannmenn...strengt tatt må vel det være en dreamcometrue ;) men i tillegg får jeg stadig nye tips og utfordringer.

På søndag var det Anders som viste meg strikkene de hadde hengt opp i taket. Jeg har jo gjort denne øvelsen før, men for det første er det litt mekk å ordne til, og for det andre har jeg jo ikke noe strikker selv, så må dra til et sted hvor jeg kan få i tak i det. Og på brannstasjonen hang de jo så pent og ventet på meg.  Dette er en vinnvinn øvelsen, der man trener både mage og rygg, her gjelder det å ha fokus på å holde kroppen stram!

Aight - det var dagens tips fra meg til deg - håper du liker det!

KlemMari