OCR Norway

7.desember - "det finnes to typer hinderløpere..."

Mari Weider

" ...de som har deltatt på Barskingen, og de som ikke har! For så bra var det!" sitat Andreas Dietzel!

Antagelig må det være et av de største komplimentene som har blitt delt ut på lang lang tid. For jeg kjenner Andreas Dietzel ganske så godt nå, denne mannen har deltatt på veeeeldig mange løp (men har vi slått deg nå Andreas??), og har bred erfaring innen OCR-verden. Han er belest, over gjennomsnittet intelligent OG han slenger ikke rundt seg med komplimenter - ja hvis man ikke har fortjent dem da!

Og ukas løp har virkelig fortjent komplimenter! I hopetall. Løpet ble arrangert på Barsking-gården - Åstorp i Rakkestad i juni i år av to flotte personer uten noe som helst hinderløperfaring. De ville bare gjøre noe gøy på gården sin, og mekket og ordnet frem noe de håpet skulle bli bra. Med unntak av høyballene og armgangen var alle hindrene hjemmelaget, og det digger jeg. I tillegg blir det som regel en meget rustikk og genuin stemning over hele løpet da. Hindrene har de latt stå, med tanke på at de skal brukes om igjen til ulike events på gården, og nettopp her kommer hele snagget som jeg liker ekstra godt. Etter å ha vært i England på Tough Guy-gården i januar i år, ser jeg at Barskingen har potensiale til å bli Norges svar på Tough Guy. Hindrene kan bli både store og solide, de har nok av gjørme å ta av, og de har en del hindre som vi ikke ser på andre løp - gjørmeganger under jorda, spesielle balansehindre, morsomme klatrehindre og ikke minst ziplinen som jeg bare elsket!!! Det er skrevet mye om Barskingen - dere må gjerne lese om dere lurer på hva dette løpet er og om det er noe dere burde (!) være med på i 2016 - HER kan dere lese Andreas sin anmeldelse i Kondis og HER min anmeldelse i Runners World! 

Aight...da regner jeg med at jeg ser adskillig flere av dere på Barskinggården i 2016!

Jeg har startet treningsuken med en rolig brystøkt + skuldre. Takket være lørdagens galskap er det fortsatt umulig å bevege seg normalt, gå ned trapper er nesten uaktuelt og noe tempo...nei det har vi ikke å snakke om. Men bryst og skuldre er gøy - spesielt nå når det kjennes ut som skulderen min begynner å komme seg! Den er faktisk det eneste som ikke gjør vondt etter lørdagen ;) Og det kan jeg like!

Dere ser av stemningsbildene at det er GØY å være med på Barskingen!

KlemMari

Hope my New wings are gonna make me fly Next year!

Hope my New wings are gonna make me fly Next year!