OCR Norway

6.desember - Mari vs Longsdalen - 4-0!

Mari Weider

Har dere lagt merke til hvor fort en helg egentlig går...jeg synes ikke det var lenge siden fredagen, og da kjentes det så lenge ut til mandagen. Men nå er vi straks der...og det kjennes ut som fredagen bare er et knips unna.

Men likevel...jeg har klart å få huket av på de 4 tingene jeg hadde planer om...

- kos med jentene

- julenisserier

- en solid fullkroppsøkt

- en løpeøkt

Kan jo ikke klage da eller? I tillegg, som en god bonus er definitivt sukkerlagrene fyllt opp også. Jeg er klar for en ny uke!

Og som sagt - bak luke 6 i dag skjulte det seg altså bakkeintervaller. Så greit, og så vondt etter den dagen vi hadde i går. Som jeg fryktet våknet jeg altså opp med en kropp som strengt tatt ikke duger til noe...det eneste som ikke gjorde vondt var vel egentlig å åpne øynene. Ellers...totalt useless. Og med bakkeintervaller på planen, når bare det å ta opp en sokk virket som et levende mareritt...ja da er jeg meget stolt over å ha fullført!

Aight..da har jeg fått på meg tørt tøy, fått i meg litt energi og proteiner - da bærer det videre for å ta en liten ryggøkt på brannstasjonen! Vi gir oss ikke enda!

Ha en deilig 2.advent!

KlemMari

Ps...ja og dere har vel ikke unngått å få med dere ukas løp - Wox Telemark? Dere kan lese mer i artikkelen min i Runners World

Wox Telemark er meg bekjent det første løpet i Norge som kjører med paintballs...da det hinderet ble sluppet som teaser kom det et ras av kommentarer. Wox sier selv det hele skal gå meget kontrollert for seg...jeg kan ikke si jeg gleder meg til akkurat det hinderet...men hva sier dere? Yeah or Ney ;) Uansett tror jeg løpet blir helt rått!