OCR Norway

5.desember - Når bare fantasien setter grenser

Mari Weider

Heisann - har dere hatt en deilig dag? Det har jeg definitivt! Men jeg må innrømme at jaggu er jeg kjørt i kroppen, og lurer veldig på hvordan jeg skal klare å komme meg ut av sengen i morgen tidlig... Om jeg har vært på sats? Nope - jeg har vært i Ammerudtunellen med fine gjengen min og en herlig treningsdate som virkelig har lært meg ett og annet om hvor effektivt man kan gjøre det. Ikke at jeg ikke visste dette allerede, men det er alltid annerledes når man er to, og spesielt når nr 2 har ca 50 % apegener i kroppen...kombinert med to unger proppfulle av energi - ja da får man tidenes beste fullkroppstrening...og jeg må nok innrømme at dette kommer til å endre en god del av hvordan jeg kommer til å trene fremover...er ingen hindring å trene med jentene mine for å si det sånn...snarere tvert imot - jeg må skjerpe meg for å holde tritt med dem!

Så hva har vi gjort i dag lurer du på? Vel....jeg ramser opp i tilfeldig rekkefølge:

- et par runder i buldreveggen for å mose underarmene (klønete at man hadde glemt hvor vondt dette egentlig gjorde...)

- sisten som oppvarming - når man har satt begrensninger inne i tunellen, og med to jenter som jaggu begynner å bli raske - ja da blir det en god intervalløkt

- x antall runder i armgangen...

- diverse plankevarianter

- Stå-på-hendene konkurranse...(egentlig ikke noen konkurranse når Karo er med...)

- Henge konkurranse (heller ikke så mye konkurranse egentlig)

- Bakkespurt + froskehoppstafett (resultat - to voksne som la flate på bakken og forsøkte å få igjen pusten)

- Mer lek i "tufteparken" - dipsgange, boxjump, chins mm

På lekeplassen til kidsa....

- Squats med barn på skulderen

- utfall med barn på skulderen

- statisk squats (altså...jeg kommer ikke til å klare å gå på et par dager...)

- mer planketrening med assistanse (dvs Lars Martin som beveget seg rundt og dyttet til kroppen slik at jeg hele tiden måtte jobbe imot)

- og tilslutt når de voksne kastet inn håndkle...eller jeg da...så fortsetter leken for barna:

Godt fornøyd med dagen som dere skjønner...og kanskje enda mer fornøyd med å finne ut at lek med barna kan være vel så god trening som apparatene på sats!

KlemMari