OCR Norway

4.desember - TGIF!!!

Mari Weider

Wooooop!!! Skikkelig helgefølelse her nå altså!! 4 netter og av til frihelg! Kan det bli bedre??? Planer lagt: kos, kos, trening og mer kos! Ja også litt vin da;) Vin gjør alltid fin!

Først skal jeg få meg litt søvn her, men så skal fredagskvelden brukes litt effektivt slik at jeg kan dedikere resten av helgen til jentene mine! Vi har fått oss en date i Ammerudtunellen på lørdagen, skal bli så gøy å komme oss tilbake dit. Så må det vel bli plass til noen bakkeintervaller en gang i løpet av helgen, og kanskje en liten tur med jentene - vi får se hva de sier - denne helgen er deres og de er sjefene!

 

Ja og dere....hva betyr fredag???? Jooooo ny atlet ikveld...og jeg lover dere - idag er det et skikkelig råskinn!!!!   KlemMari   

Ja og dere....hva betyr fredag???? Jooooo ny atlet ikveld...og jeg lover dere - idag er det et skikkelig råskinn!!!! 

KlemMari

 

Ingen tvil om hvem som kan dette her...men Karoline har lovt at hun skal hjelpe mamma altså..."jeg kan vise deg hvordan du skal tøye mamma!" 

Ingen tvil om hvem som kan dette her...men Karoline har lovt at hun skal hjelpe mamma altså..."jeg kan vise deg hvordan du skal tøye mamma!"