OCR Norway

Make your Goals reality this year!

Mari Weider

Magiske ord fra Erik Bertrand Larsen som traff meg rett i magen idag! 2013 var prøveåret, 2014 var året preget av skader og mye smerter, men likevel bra plasseringer, 2015 ble året som overrasket meg og slo beina under meg. Med bare helt vanlig trening har jeg stått på pallen i Norge og i utlandet! 2016 skal bli året der jeg gjør en litt ekstra innsats og skal sikte litt høyere enn vanlig! Make your Goals reality! Ja Erik Bertrand - jeg skal jaggu gjøre mitt beste!!!

 

image.jpg

Jeg har startet å jobbe i kulissene, jeg trenger endel hjelp for å nå alle målene - foreløpig står jeg på bar bakke, men vi får se - det ordner seg veldig ofte for snille jenter har jeg hørt! 

 

image.jpg

Noen gjennomførbare - og noen hårete mål! Spennende! 2016 - du kan bare komme!!!  jeg er klar!!!

klemMari

 

image.jpg