OCR Norway

Fartslek i Rælingen!

Mari Weider

God morgen alle sammen! ...Shit føler meg skikkelig lat her jeg sitter og venter på bussen for å komme meg hjem etter nattevakt! Hadde det vært noe tak i meg hadde jeg løpt hjem...men det verken orker jeg og ei heller tror jeg så voldsomt mye fysisk aktivitet etter 10 timer på vakt er sunt! 

Men derimot igår kveld var jeg hakket sprekere. Etter et par runder frem og tilbake med meg selv under ullteppet igår vant den fornuftige siden. En kjapp hoderegning på hva jeg fikk til av trening gjorde egentlig valget enkelt - løpe til jobben igår og!  

Men istedet for rolig langkjøring, tok jeg strake veien til jobb. Vipper såvidt 7 km så ikke mye å skryte av, men med fokus på å øke tempo litt - samt at Rælingen er kjent for sine flotte opp og ned kurver, så ble det en helt fin økt. Er ikke mye tempo i disse beina, men med snø, sekk på ryggen og både opp og nedbakker, så er jeg fornøyd jeg! *klappermegselvfornøydpåskulderen! Det krever faktisk en god del av en stakkar å presse løpssteget ut av komfortsonen og over i et litt høyere tempo selvom det ikke er mye!

 

image.jpg

Og btw...fikk testet de nye neoprensokkene! Jaggu trangt nok i skoene så må gå for et par litt romslige sko, men deilig og varmt var det! Himmelsk å ikke fryse på tærne. Tipper vi skal bli gode venner resten av vinteren og, og ikke bare i England. Alltid gøy å finne ut at ting man kjøper i dyre dommer til et løp kan brukes til andre ting og! 

 

image.jpg

Aight - da er bussen på vei hjem raka vegen! Rett i seng, opp om noen timer, litt styrke i stua og så deilig middag hos mamma! Og så natt 5 av 6 -  tjohoooo!

kos dere da! 

klemM

 

image.jpg