OCR Norway

Endelig!!! Vinterføre igjen!

Mari Weider

Mens bilene skled rundt på motorveien, og klakket i hverandre rundt på småveiene, tok jeg bakveien til jobben igår. De harde grusveiene og fortauene var endelig dekket av myk snø igjen. Endelig får beina hvilt seg litt fra den harde asfalten, endelig blir løpssteget litt ujevnt igjen, man må konsentrere seg litt mer, trå litt mer varsomt, kjenne at anklene igjen må jobbe litt mer for å stabilisere - og ikke minst, det er så mye lysere og koseligere å løpe til jobben. Alt blir liksom så pent når det er kommet litt snø, alt blir litt magisk når lyset treffer snøkledte trær - akkurat som jeg liker det!

Nå nærmer det seg, straks en måned igjen til avreise, på tide å begynne å sjekke at alt utstyret er i orden og på plass. Jeg tror jeg har det meste, mangler å finne ut hvilke sko jeg skal  løpe med, hvilke sko jeg klarer å få presset de nye neoprensokkene nedi. Wohoooo, skal bli så spennende å se om de kan hjelpe til å bevare varmen på tåfisen litt bedre enn ulla ifjor. Og det sammen med de nye tightsene fra Fue og neoprenhette fra 2XU så får jeg vel høre fra Coach Dietzel i år igjen at jeg "jukser"...men samma det, jeg vil heller sitte på hotellet på kvelden i den deilige baren med et glass rødvin, enn å ligge på et engelsk hospital med hypotermi!

Haha smilet er rimelig stivt her...fy søren så kald jeg var! Men happy happy ;)

Haha smilet er rimelig stivt her...fy søren så kald jeg var! Men happy happy ;)

Treningen blir vel litt sånn come-si-come-sa denne uken...men det går fint...jeg regner med å ihvertfall få inn 1-2 langturer til jobb, evt en intervalløkt på søndag, bakkeintervaller klarer jeg bare om jeg er veldig strukturert. Lørdag er en stor dag, og den skal jeg feire med de beste av de beste jentene mine, blir så utrolig bra håper jeg - og da tenker jeg jaggu trening får være trening akkurat denne helgen. istedet blir det å kokkelere og late seg jeg kan være en god vertinne <3

KlemMari