OCR Norway

Mine beste øyeblikk i 2015

Mari Weider

Hinderløp handler ikke for meg bare om selve løpet i seg selv - hinderløp handler også om opplevelsene rundt løpene og ikke minst menneskene jeg møter på min vei rundt om i Norge og ellers i verden. Selvom hvert løp er unikt, er det enkeltminnene som brenner seg fast og til stadig het dukker opp igjen. Når jeg får tid (!) skal jeg lage meg en bok fra 2014 og en fra 2015, med små historier og alle bildene vi har samlet de siste to årene! Det skal bli mine minnebøker som jeg kan ta frem og kose meg med.

Idag kommer jeg til å gi dere kortversjonen på Runners world bloggen, her har jeg forsøkt å ramse opp flest mulig av de mest dyrebare minnene fra 2015 - hvordan kan jeg trekke frem bare ett som det aller beste???  

KlemMari

 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Og dette er bare en brøkdel av minnene mine....