OCR Norway

24. desember - Fra meg til dere - en riktig GOD JUL!

Mari Weider

Tusen tusen takk til dere som følger meg her - jeg håper dere er fornøyd med jobben jeg gjør her inne, jeg er ihvertfall så utrolig glad for at dere er med meg. Det betyr uendelig mye for meg, og jeg gleder meg nå mer enn noen gang til 2016. 2016 skal bli et helt fantastisk år, jeg skal gjøre mitt beste både for meg selv, for jentene mine og for dere!

De beste ønsker for en deilig julaften og et sprekt nytt år!

Thank you so much to you who follow me here - I hope you are happy with the job I'm doing here, I am anyway so happy that you are with me. That means immeasurably for me and I'm looking forward now more than ever to 2016. 2016 will be a truly amazing year, I'll do my best both for myself, for my girls and for you!

Best wishes for a delicious Christmas and a healthy New Year!

KlemMari

image.jpg