OCR Norway

23. desember - Map'e kilometer vs timer...

Mari Weider

Altså...jeg kan ikke stort om trening. Jeg bare gjør... Tydeligvis gjør jeg noe rett...for jeg klarer jo å løpe anstendig, jeg løfter da noe vekter ok og jeg klarer å gjøre kanskje litt over gjennomsnittet riktig. Men jeg kan det ikke. Jeg er ikke PT, jeg har ikke coach, jeg er for sliten til å lese "fag"...og ergo blir det litt sånn - *jeggjørsågodtjegkan-opplegg. 

Jeg har som sagt en løpecoach som kan hjelpe meg, men det var fortsatt disse pengene da...og jeg hører ellers mye her og mye der. Det er alltid mye meninger om ting, og en av tingene som går igjen da, det er rolig langkjøring. Og hva defineres som rolig langkjøring...ja spør altså ikke meg, for dette kan jeg ikke, men jeg tror det har noe med puls og pulssoner å gjøre. Ja og da må man visst måle dette laktatnivået...e'kke gratis det heller gitt... Men det er lurt sier de som kan dette. Måle terskel... må lese litt om hva terskel er...tror det har noe med når syra kommer ;) Og at syra kommer...ja det vet jeg som intensivsykepleier at er lite hensiktsmessig! Så vi vil ikke ha syre!

Ergo skal man altså egentlig map'e timer med trening...og ikke kilometer som jeg gjør. Men det er jo så gøy da...hehe på vei til jobb for et par dager siden, ble jeg observert av en kollega..."hva drev du med Mari, samlet du meter?" Jepp...det var faktisk akkurat det jeg gjorde. Det sitter liksom låst fast i hodet mitt...jeg MÅ vite hvilken fart jeg holder (og blir like skuffet hver gang...) og jeg MÅ løpe så så langt for  at jeg skal bli fornøyd ;) Men faktisk...akkurat nå forsvarer jeg meg litt med at jeg er nødt til å map'e litt kilometer. Jeg skal om en måned løpe 16 km (ifjor var det faktisk 17), og da er jeg nødt til å ha disse kilometerne i beina. Ifjor fløt ihvertfall de første 10 kilometerne av Tough Guy, og det vil jeg gjerne at det skal gjøre i år og. Det blir nok smerte, kulde og utpsyking de siste 6 km, så at kondisjonen er på plass ser jeg på som eksepsjonelt viktig for min del! Så da velger jeg foreløpig å map'e kilometer neste måneden og...så får vi se om noen kan få banket litt vett inn i skallen på meg fra februar av ;)

KlemMari

Like blid... ;)

Like blid... ;)


image.jpg