OCR Norway

22.desember - Christmas came early this year!

Mari Weider

2 dager igjen til jul....og vet dere, jammen fikk ikke jeg meg en liten julegave allerede igår! Dere husker jeg sa jeg skulle på et møte! Jeg sendte jo avgårde en mail i forrige uke, og fikk sporenstreks svar "kan du møte oss før vi stenger for jul!" Og det kunne jeg jo. Jeg kjenner jeg er lei av å leke alene og hele tiden være usikker på hvor, hva og hvorfor. Igår møtte jeg i løpet av en time 3 herlige mennesker, som jeg umiddelbart følte at ville meg vel. Jeg følte de ville ha meg, og syntes jeg var spennende! Som de sa - vi skal hjelpe deg med alt, så du bare trenger å tenke på å trene! For en herlig følelse, endelig slippe å være helt alene, og kunne ha flere på lag!

Tar litt tid før alt er iorden, men rett over nyåret så håper jeg at jeg kan dele med dere og at mye gøy begynner å skje! Bra for meg, og forhåpentlig også bra for dere ;)

Ellers måtte jeg feire hele dagen med en kjapp styrkeøkt på brannstasjonen igår, fikk kjørt litt rygg, skuldre og endel alternativt som grepstrening, kettlebell sving og stakemaskin! Gøy å gjøre litt annerledes også, føler at styrkebiten er over gjennomsnittet ustrukturert, men har fokus på store muskelgrupper og styrketrening relatert til hinderløpingen. Jeg skrev også at jeg skulle ha langkjøring til jobb...og det herlige med å skrive ned ting og poste det på internett, er at det forplikter. Og flink som jeg var (*klapppåskulderen!) kom jeg meg ut rett over åtte, og da hadde jeg nesten 1,5 timer til rådighet og 14 km senere kunne jeg med god samvittighet sette meg ned på vaktrommet! Helt himmelsk! Å få kjørt unna kardiobiten før jobb funker gull for meg, ingen savner meg, ingen blir forsaket og jeg får map'et kilometerne mine!

Ikveld skrev jeg at dagens trening skulle være husvask...men chingching...det ble unnagjort i forigårs plutselig, så ikveld skal det prioriteres å strekkes, masseres og gjøre de tingene jeg vet må gjøres for at kroppen skal godta all denne løpingen min!

Klem så lenge ;)

 

"Du virker så strålende hele tiden..." Vel...jeg har da ingen grunn til ikke å være glad ;)

"Du virker så strålende hele tiden..." Vel...jeg har da ingen grunn til ikke å være glad ;)