OCR Norway

21.desember - Nytt løp og et spennende møte!

Mari Weider

Et lite øyeblikk til sitter jeg i kosetøyet mitt med en liten jente i armkroken. Men straks må jeg finne ut hva i all verden jeg skal ta på meg i dag...skal straks løpe ut døra i et spennende møte - og jeg aner ikke hva jeg skal ha på.... Pent hverdagsantrekk...eller rett og slett bare være meg selv i kult treningstøy...haha valgets kvaler!

Men først vil jeg dele med dere ukens løp - jeg har sjelden sett et slikt engasjement som fra denne gjengen! Og ukentlig kommer de med bidrag til OCRNorway, og støtter på som bare det. Jeg blir så varm om hjertet av sånne folk, og jeg håper virkelig løpet deres kommer til å slå an. De har nemlig fått til så mye i løpet av året som har vært, og jeg vet jo at hinderløp foreløpig er en nisje i treningsNorge, men jeg tror at dette stedet kommer til å bli viktig for oss. Bootcamp Hønefoss har nemlig ikke bare laget et herlig treningsområdet for oss, de har laget et klubbhus, de sørger for lys på mørke kvelder og musikk til jobben. Det er vel kanskje et av de første ordentlig Norske hinderløpstreningsstedene vi har - og jeg gremmes en smule for at jeg ikke har fått vært der enda! Men den som venter på noe godt venter aldri forgjeves!

Men nok snakk...lørdag 25.juni 2016 braker det løs med en fantastisk familiedag på Bootcamp Hønefoss. Det blir flere løp i ulike distanser og med ulike satsningsområder...OG det blir et familieløp! Her skal hele familien få moret seg! Og etter løpet er det gratis inngang til Ringeriksbadet! Det er duket for et event vi kan glede oss sykt mye til, løp, kos, moro og venner!

Du finner mer info HER og snart åpner de endelig sine hjemmesider!

Aight - da stikker jeg og ser hva dagen kan bringe!  KlemMari   

Aight - da stikker jeg og ser hva dagen kan bringe!

KlemMari