OCR Norway

20.desember - julekos og neste ukes treningsplaner

Mari Weider

Heisann gjengen! Har dere plassert dere i sofaen allerede? Jeg sitter og venter på "taxien" min hjem fra jobb, og målet er å raske med oss et juletre på veien hjem! Kanskje taktisk lurt siden alle andre er hjemme og venter på handballfinalen! Jeg skal nok benke meg opp foran tv'en jeg og, og med en jente i hver armkrok! Beste som er! 

Men først planene for neste uke! Seff kunne jeg tatt meg fri...men hvorfor det egentlig? Jeg elsker jo å trene og må få inn timene (!) og intervallene hver uke nå før Tpugh Guy! Så la oss se: 

- mandag: Styrke på brannstasjonen + langkjøring til jobb

- tirsdag: Vaske hus (undervurdert trening) + evt henge litt i trappa? 

- onsdag: intervaller + styrke på sats  

- torsdag:  restitusjon og oppkarbing ;)

- fredag: bakkeintervaller? 

- lørdag: jøss...mer karb!

- søndag: Langkjøring til jobb

Dette funker gull for meg! Alt er bedre enn ingen trening! 

sånn - la oss kose oss med håndball ikveld nå! 

KlemMari

 

image.jpg