OCR Norway

2.desember - Just be

Mari Weider

Idag tror jeg rett og slett ikke jeg orker å finne på noe spennende her. Jeg overlater det til alle andre - det er et ras av blogger og kalendre der ute, så strengt tatt tror jeg igjen ideen blir litt too much. Men tanken er god da! 

istedet skal jeg bruke dagen idag på å  bare være. Vi er ikke så gode på det sånn i hverdagen og førjulsjaget. Aller minst jeg. Det er alltid noe som skal gjøres, det er alltid et "vent litt"...til jentene - og jeg hater det hver gang jeg sier det! Jeg vet det er ting som må gjøres idag og...ja MÅ faktisk. Fordi jeg har vært treg...eller rett og slett har hatt andre ting jeg MÅ gjøre. Må er et grusomt ord...jeg hater det!!! Må ditt og må datt...må vi virkelig??? Det jeg faktisk MÅ er å kose litt med jentene mine! Være med de her og nå! For det er nå de er her...om ikke mange årene er det de som MÅ ditt og MÅ datt....

Så  mitt tips til deg idag på 2.desember...prøv å bare vær litt i øyeblikket, kjenn på det, nyt det - før du raser videre til noe som bare MÅ gjøres!

...men akkurat nå bare MÅTTE jeg sette meg litt i sofaen før jeg må sove litt. Peisen var tent da jeg kom hjem og jeg bare måtte kjenne litt på varmen. 

KlemMari

 

image.jpg