OCR Norway

19.desember - intervaller som (nesten) dreper deg!

Mari Weider

Heisann alle sammen! Husker dere jeg sa jeg antagelig gikk for noen kjappe enkle intervaller igår? Vel som skrevet, så gjort! Det beste med kortintervaller er at de er effektive og går fort over. Men intervallene jeg kjørte igår fikk nesten frokosten til å komme i retur og 30 sek har aldri kjentes så lenge ut!  

Økten ser som så ut: 

5 mins rolig oppvarming

30/30 intervaller, 6 % helling 15 km/t

5 mins rolig nedkjøring

Det hele var over på 20 minutter, men det så nok ut som jeg var døden nær ved flere anledninger! 

Idag er det treningsfri og det setter nok kroppen pris på. Mørbanket både her og der, så det tar jeg knusende med ro. 

Treningsuken avsluttes imorgen med rolig langkjøring til jobben - hvor langt det blir kommer an på hvor tidlig jeg orker å stå opp. Er jo terrortrøtt om dagen, så hardt å komme seg ut av sengen! 

På tide å sette opp en plan for juletreningen og, jeg skal løpe sammen snuppa mi fra Tyskland på Tough Guy, hun er bare noen-og-tjue år, uten barn og trener hver dag! Med andre ord...her er det bare å kjøre hardt på! Uaktuelt at hun skal gruse meg totalt ;) 

Ha en deilig lørdag alle nydelige - og ikke stress dere ihjel - jeg sendte julekortene mine nå og får bare krysse fingrene for at de kommer frem;)

klemM

 

image.jpg