OCR Norway

18.desember - snart jul!

Mari Weider

God morgen alle sammen. Bare en rask tur innom her for å si god morgen til dere. I dag blir det bissy bissy - igjen ikke plass til feilskjær, og med andre ord burde jeg komme meg i treningstøyet før Sjefen kommer hjem. Vi skal nemlig på Star Wars med Karoline i dag, og for å rekke den obligatoriske treningsøkten, må vi komme oss ut døra i løpet av en halvtime her nå! Men det går bra! Det er jo uaktuelt må dere vite å skippe treningen...hehe sånn er det bare! Får se hva programmet byr på i dag, mulig jeg går for noen kjappe og enkle intervaller - fort og gæli + litt bryst/rygg/skuldre. Høres helt ok ut for meg!

Ellers er det jo fredag, og selvfølgelig har jeg forberedt ukens atlet til dere, og jeg er ekstra gira i dag - for dette blir nesten som en liten julegave til dere! Personen jeg nå skal få æren av å presentere har kommet til å bli en person jeg har blitt veldig glad i løpet av året...til å begynne med var hun bare den ene personen jeg merket meg på Tough viking som gruset meg, og etter hvert har jeg skjønt at det var jo en grunn til at hun kom først i  mål....herregud dama er jo Norges beste hinderløper! Men dere får vente med å åpne gaven til ikveld!

Ukens løp er jo The Beast i Skudeneshavn....i går var det artikkel om dem i Haugalandnytt, dere finner den HER. Her kan vi bl a lese om at vi kan glede oss til barneløp også i the Beast. Vi ser at flere og flere løp har med barneløp, og det gledes!!! Barna synes dette er minst like gøy som vi voksne og det å få lov til å gjøre det samme som mamma og pappa, og til og med sammen med de - ja det bygger sterke bånd og skaper gode minner!

Aight...da må jeg stikke ut i mørket and do my does! Ha en herlig fredag!

KlemMari